Luna februarie se anunta a fi bogata in concerte, mai ales ca startul la "dezmat" este dat de finlandezii de la Amorphis si de nemtii de la Haggard care vor concerta pe 9 februarie la Romexpo. Petrecerea va continua pe ritmuri cubaneze, alaturi de membri formatiei The Havana Lounge, pe data de 10 februarie, unde spectatorii vor calatori in cultura si istoria Cubei, printr-un reportoriu ce cuprinde son montuno, mambo, cha cha, salsa, rumba, guajira, danzon si bolero.

Concertele lunii februarie:

Muzica italiana de film in ritm de jazz - 1 februarie 2008, incepand cu ora 19.00 in Green Hours 22 Jazz Cafe (Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120). Trei muzicieni italieni, Elena Paoletti - voce, Luca Ruggero Jacovella - pian si Bruno Zoia - contrabas vor sustine un concert al carui continut va fi compus din melodii care au fost coloane sonore pentru filme precum Casablanca, La vita e bella sau Adio my darling.

Formatia Iris va concerta pe 1 februarie la Opera Romana din Timisoara, in cadrul turneului "Aeterna" a carei invitata este soprana Felicia Filip. Spectacolul va incepe la orele 19:00, iar biletele pot fi procurate de la carieria Operei Nationale din Timisoara.

Marc Coopey - 3 februarie 2008, incepand cu orele 18:00 la Ateneul Roman (Bucuresti, Benjamin Franklin nr.1). Recital la violoncel.

Karma - 4 februarie 2008, incepand cu ora 22.00 in Clubul Expirat din Bucuresti (str. Brezoianu, nr.4).

Luna Amara - 6 februarie, incepand cu ora 21:00 in Club Janis din Cluj Napoca.

Mandinga - 7 februarie, incepand cu orele 22.00 in Clubul Spice din Bucuresti (Calea Victoriei, nr. 21 - 23)

David Gimenez Carreras - 7 si 8 februarie, incepand cu orele 19.00 la Ateneul Roman (Bucuresti). Nepotul marelui tenor Jose Carreras, David Gimenez Carreras care a dirijat orchestre precum Covent Garden Orchestra din Londra, Orchestre de Paris, Munich Rundfunks, New Japan Philharmonic va reveni si pe scena Ateneului Roman pentru un concert alaturi de pianista Ilinca Dumitrescu.

Amorphis si Haggard - 9 februarie 2008, incepand cu ora 19.00, la Romexpo (Bucuresti). Biletele au pretul de 75 de lei si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica si online, pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro

Laurent Garnier – sambata 9 februarie, incepand cu ora 23:00 la Studio Martin (Bucuresti, Bulevardul Iancu de Hunedoara nr.61).

Live from Buena Vista: The Havana Lounge - 10 februarie, ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti (Str. Campineanu Ion nr.28). The Havana Lounge va reveni in Bucuresti pe 10 februarie 2008, in cadrul unui nou eveniment din seria "World Music Masters". Proiectul "Live From Buena Vista - The Havana Lounge" reuneste elitele muzicii traditionale cubaneze, membri ai celebrelor orchestre Afro-Cuban All Stars , Buena Vista Social Club , Sierra Maestra si Tropicana.

Tapinarii - 12 februarie 2008, in Club Scena din Brasov. Acest concert face parte din mini-turneul AntiValentine's Day pe care trupa il face in 4 orase din tara.

Iron Maidnem - 22 februarie 2008, ora 20:00, in Live Metal Club din Bucuresti.

Iris - 25 februarie, ora 19:00, laTeatrul National Bucuresti.

Al Bano si Paula Seling - 28 februarie, incepand cu orele 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti