​​Vineri, 12 octombrie 2018, la orele 19.00, va avea loc la Bucureşti premiera spectacolului “Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, într-o distribuţie inedită, în spiritul Teatrului Vienez de Copii. Evenimentul va avea loc în Centrul Vechi al capitalei, la Sala Rapsodia (str. Lipscani nr. 53).

Visul unei nopti de varaFoto: Teatrul Vienez de Copii

Spectacolul “Visul unei nopți de vară” va fi prezentat publicului într-o serie de 11 reprezentaţii. Premiera va fi urmată de spectacole în zilele de 13, 14, 15, 19, 20 octombrie (orele 19.00), 23 octombrie (orele 11.00 si 19.00) si 3 noiembrie (orele 11.00 şi 19.00).

“Visul unei nopți de vară” este o comedie romantică plină de magie și de exuberanţă, în care lumea oamenilor se confundă cu aceea a ființelor miraculoase. Ca de fiecare dată, Teatrul Vienez de Copii aduce în peisajul cultural românesc piese din marea dramaturgie universală, păstrând linia clasică a personajelor, dar imprimându-le suflul nou al inocenţei vârstei şi viziunea regizorală a tinerilor lor instructori, actori profesionişti, îndrumaţi de actriţa şi regizoarea austriacă Sylvia Rotter.

Teatrul Vienez de Copii şi-a început activitatea în România în anul 2006 şi are ca scop dezvoltarea emoţională şi a abilităţilor de comunicare ale copiilor şi adolescenţilor, prin intermediul teatrului. După şase luni în care urmează cursurile noastre, copiii îşi probează ieşirea în faţa publicului într-o experienţă unică pentru dezvoltarea lor şi, sperăm, de neuitat pentru publicul nostru.

“Suntem cu toţii pasionaţi de teatru şi credem în puterea teatrului de a îmbunătăţi calitatea vieţii noastre, chiar dacă suntem actori profesionişti sau nu. Teatrul influenţează felul în care ne exprimăm şi comunicăm cu ceilalţi. Am fondat această asociaţie având credinţa că putem construi o lume mai bună pentru copii şi adolescenţi”, declară Sylvia Rotter - Preşedinte şi fondatoare al Teatrului Vienez de Copii.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Salii Rapsodia (Str. Lipscani, nr. 53), sau online accesand link-ulhttps://m.bilet.ro/index.php?search=Visul+unei+nopti.