Calin Goia, de la Voltaj, ne recomanda in aceasta saptamana cateva evenimente la care merita sa ajungem. Ce filme si piese de teatru l-au tentat pe Calin, aflati in continuare.

Calin este un fan al filmelor, drept urmare nu s-a putut hotari intre "Sweeney Todd: barbierul diabolic din Fleet Street" si "Razboiul lui Charlie Wilson".

"Cred ca cei care au apreciat povestile fantastice ale lui Tim Burton nu trebuie sa rateze nici "Sweeney Todd". Eu am vizionat cu placere atat “Omul-foarfece”, cat si “Charlie si fabrica de ciocolata” si as fi tare curios sa vad pana unde a mers si de aceasta data imaginatia acestui creativ regizor.

Nu in ultimul rand este continuata colaborarea cu Johnny Depp,un actor fermecator", spune Calin. Saptamana aceasta, puteti urmari "Sweeney Todd" pana joi, 7 februarie.

Cat despre filmul care descrie cariera politica a lui Charlie Wilson, un pion important in razboiul anilor '80 dintre trupele afgane si cele sovietice, Calin cred ca "subiectul acestui film nu m-ar face sa merg sa-l vad,distributia cu siguranta DA! Nu as rata nici un film care-l are ca protagonist pe Tom Hanks". In aceasta saptamana, filmul ruleaza pana pe 7 februarie.

La capitolul teatru, Calin a ales "Dumnezeul de a doua zi", care se joaca la Teatrul de Comedie: "Cred ca e un spectacol interesant de vazut prin prisma faptului ca vorbeste despre provocarea de a trai in Romania si se pare ca ofera si niste solutii de reusita in acest sens". Piesa se va juca joi, 7 februarie, de la ora 19.30.