In aceasta seara, la ora 20.00, Kristina Dragomir isi lanseaza prima colectie oficiala: "Toy Zone". Evenimentul va fi gazduit de Palatul Bragadiru si va include o prezentare de moda asociata cu o expozitie de portelanuri si arhitecturi florale, aflate toate sub tema copilariei si a basmului.

Sursa de inspiratie a colectiei creatoarei Kristina Dragomir este copilaria, cu povestile sale si cu dulapiorul de jucarii. Evenimentul doreste

sa reinventeze conceptul de “zina” cu o imagine avangardista si seducatoare, dar mereu delicata si strins legata de motivele copilariei.

La eveniment vor participa Gianina Corondan, in rol de povestitor, alaturi de micutele Alesia Eram, Elena Boncea si Anastasia Biris.

Intr-o colectie in care maturitatea se imbina cu varsta inocentei, vor fi prezentate rochii cu linii simple, curate, cu un aer de lux discret.

Pantofii prezentati vor urmari linii clasice, avand in acelasi timp alaturari indraznete de culori. Incaltamintea va fi completata de ghetre de diferite dimensiuni si texturi.

Materialele folosite de Kristina Dragomir (piele lacuita, catifea, brocard, pluta, dantela, perle si cristale Svarowski) sunt asociate cu un colaj de elemente pictate sau aplicate: papusi, flori, frunze si alte motive din lumea vegetala.

Dulciurile, papusile si muzica ii vor insoti pe invitati de-a lungul prezentarii colectiei.