Miercuri, 6 februarie la Hotelul Phoenicia, a avut loc conferinta de presa sustinuta de baietii de la CA$$A LOCO, alaturi de Dan Popi. Baietii au lansat cu aceasta ocazie cel de-al saselea album din cariera lor si videoclipul "Cine are noroc are".

In acelasi timp Bogdan, Cosmin si Leonard au dorit sa rezolve problema, care a aparut dupa ce ei au anuntat ca vor sa infiinteze un sindicat pentru artistii romani. Problema cu care s-au confruntat membrii trupei a fost ca mesajul nu a fost perceput de toata lumea ca un pamflet, asa cum se dorea a fi.

Noul album CA$$A LOCO se numeste "Oacadi", contine 11 piese si doua bonus track. Asa cum ne-au obsinuit pana acum melodiilor lor transmit acelasi mesaj si la fel ca si pana acum amendeaza prostul gust, dupa cum a declarat Cosmin.

Bogdan, Cosmin si Leonard formeaza prima formatie din romania care au lansat, in acelasi timp cu videoclipul si un site, dedicat acestuia, cinearenorocare.ro. Ceea ce este specific noului videoclip, este ca toate personajele sunt din aur: cei trei artisti apar imbracati in costume de aur, acestia sunt acompaniati de fetele de aur, de copilul de aur, de o gaina de aur si nu numai.