Pe baza unor cercetări desfășurate în 40 de țări, Bobby Duffy investighează în "Pericolele percepției" de ce nu reținem informații fundamentale despre lumea din jurul nostru, cum putem să ne tratăm ignoranța și de ce populațiile anumitor țări par mai informate decât altele.

Lansare Pericolele perceptieiFoto: Publica

Te invităm joi, 16 mai, 18:30, la Cărturești Verona, să sărbătorim, alături de autorul cărții, lansarea ediției în limba română a cărții "Pericolele percepției", ediție care are un capitol special despre modul în care românii percep diverse situații sociale. Capitolul este semnat de Ipsos România, cu avizul autorului cărții. Alături de Bobby Duffy, participă la eveniment și Alina Stepan, country manager Ipsos România. Moderatoarea evenimentului este Andreea Roșca.

Bobby Duffy este profesor de Politici Publice și director al Policy Institute din cadrul King's College London. Anterior a fost director al Institutului de Cercetare Socială Ipsos MORI.

Percepțiile greșite ne dezvăluie despre cum gândim, ce lucruri ne îngrijorează, cum ne vedem comparativ cu alte persoane. Putem învăța multe dacă înțelegem de ce ne înșelăm atât de des. O lectură esențială în era post-adevărului, "Pericolele percepției" va transforma modul în care interacționăm cu lumea și cu noi înșine.

Cartea va fi disponibilă pentru vânzare în cadrul evenimentului.

Lansarea se va desfășura în limba engleză.