Clujul se promovează în străinătate cu un nou videoclip, intitulat, Cluj-Napoca: City of Heart. Videoclipul, lung de aproape trei minute și care a fost prezentat în premieră la Untold, explorează sloganul turistic al orașului, Cluj, The Heart of Transylvania. Clipul descrie orașul drept un amestec de vechi și nou, de natură și inovare, un loc bun atât pentru cei care studiază, cât și pentru cei care muncesc.

Cluj-Napoca - City of HeartFoto: Captura YouTube

Clipul de promovare a fost prezentat, în premieră, în urmă cu câteva zile pe ecranele gigant de pe scena principală de la Untold.

ClujInsider.ro scrie că noul videoclip de promovare a Clujului încearcă să descrie orașul drept un amestec de vechi și nou, de natură și inovare, un loc bun atât pentru cei care studiază, cât și pentru cei care muncesc.

Clipul video conține numeroase imagini filmate din dronă, panorame și cadre de tip timelapse, prezintă ruinele așezării romane Napoca, clădiri și biserici medievale, dar și clădirile moderne, stadionul, saqla polivalentă. Videoclipul prezintă și imagini din parcuri, din centrul vechi al orașului, valea Someșului Mic, dar abordează și festivalurile precum Untold sau competițiile sportive găzduite, prezentând-o printre cadre și pe Simona Halep jucând într-unul din meciurile de FedCup găzduite de oraș.

Prezentat, în premieră, festivalierilor de la UNTOLD pe ecranele-gigant de la scena principală, noul video de promovare a fost văzut deja de peste 200.000 de persoane, majoritatea manifestându-și aprecierea pentru aspectele suprinse în material.