“A la ronda ronda” inseamna in spaniola “danseaza in cerc”. Piesa este construita in jurul faptului ca multe intamplari traite odata revin in viata noastra la un moment dat.

“Nu stiam unde o sa ajung cand v-am spus <>. Viata mea se invarte in tot felul de intamplari neprevazute si singurul lucru care ma face sa cred ca am control asupra vietii mele este acea voce interioara pe care am stiut tot timpul sa o ascult.” a declarat cantareata.

Videoclipul piesei A la ronda ronda

Aceasta reprezinta ideea de la care a pornit noul videoclip al piesei “A la ronda ronda”, piesa compusa de Analia, potrivit unui comunicat de presa.

Povestea clipului este simpla: cele doua personaje au vieti paralele, dar au fost impreuna odata si nu reusesc sa se desprinda de trecut. A fost filmat cu o camera care se roteste, surprinzand pe rand aspecte din viata fiecarui personaj. Videoclipul a fost regizat de Dragos Buliga si Iulian Moga.

Ca la orice filmare si aici au fost momente haioase. De data aceasta personajul principal a fost catelusul, care s-a jucat ore in sir, dar cand i-a venit randul sa filmeze, a adormit. Toata echipa s-a chinuit sa il faca sa se joace din nou, insa fara nici un rezultat. Mai mult, cand a fost asezat pe pat, l-a folosit in loc de toaleta.