Sambata 16 februarie, de la ora 16.30, in magazinul DIVERTA din Plaza, cu ocazia lansarii oficiale a DVD-ului, Cristian Mungiu si actorii filmului 4 luni, 3 saptamini si 2 zile Anamaria Marinca, Laura Vasiliu si Vlad Ivanov se vor intalni cu publicul pentru o sesiune de autografe, ocazie cu care vor povesti ce li s-a intamplat de la Cannes incoace. Autorii celor mai simpatice intrebari vor fi premiati cu cate un DVD.

Incepand cu ora 19.00, Anamaria Marinca, Laura Vasiliu si Cristian Mungiu vor fi prezenti la Libraria Carturesti de pe Bd. Magheru unde se va deschide o expozitie reunind trofeele si premiile primite de film, de la Palme d’Or la decoratia acordata de presedintele statului, afise si trailere ale filmului din peste 20 de tari. Vor fi expuse cu aceasta ocazie decoruri si obiecte folosite la filmare, articole sau mesaje primite de la spectatori.

DVD-ul poate fi achizitionat in magazinele Diverta, Media Galaxy si Altex, in librariile Carturesti precum si in alte puncte de vanzare si on-line la www.e-gift.ro la pretul de 49.9 RON.