Premiera filmului „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată pentru luna decembrie, iar cea a lungmetrajului „A Quiet Place Part II”, cu Emily Blunt în distribuţie, pentru septembrie, a anunţat Paramount.

Top Gun - MaverickFoto: Captura YouTube

Continuarea lungmetrajului de succes din 1986, regizată de Joseph Kosinski după un scenariu scris de Peter Craig, Justin Marks şi Eric Warren Singer, trebuia să fie lansată pe 24 iunie. Acum, ea va rula în cinematografe din 23 decembrie.

Din distribuţia „Top Gun: Maverick” fac parte Jennifer Connelly, Miles Teller, care joacă rolul fiului lui Goose şi este protejatul lui Maverick, şi Val Kilmer, care revine în rolul Tom „Iceman”.

„A Quiet Place Part II”, realizat de John Krasinski după doi ani de la lansarea primului thriller, va debuta în cinematografe pe 4 septembrie.

Filmul animat „The SpongeBob Movie: Sponge on the Run” trebuia să fie lansat pe 22 mai şi premiera a fost mutată pe 31 iulie. Lungmetrajul SF „The Tomorrow War”, programat pentru 25 decembrie, a rămas fără o dată de lansare, susține News.ro.