Sambata, 23 februarie 2008, va fi mare sarbatoare: musical-ul original Disney „Pisicile aristocrate" revine pe DVD intr-o editie speciala, de colectie, dublata in limba romana.Cu prilejul lansarii DVD-ului, s-au pus la cale doua chefuri de toata isprava, in Bucuresti si Targu Mures, sa le pomeneasca intreaga pisicime. Curioase? :)

La ora 11, matele din Targu Mures sunt convocate la distractie la Promenada Mall, iar la ora 16 este randul pisicilor bucurestene sa inceapa cheful in magazinul Diverta din Plaza Romania.

Sunt invitati la petrecere toti copiii, impreuna cu pisicutele lor, mai mult sau mai putin aristocrate. Participantii patrupezi sunt rugati sa aiba la purtator carnetele de sanatate si cutiile speciale pentru transport si sa isi faca intrarea prin parcarea subterana.

Felinele vor avea parte de premii si muzica aleasa, pe masura unor gusturi aristocrate, cum este coloana sonora a filmului, iar copiii vor participa la jocuri si concursuri, in compania pictorilor si printeselor Disney care le-au pregatit multe surprize.

Asadar, toate pisicutele si pisoii, motaneii si chiar cotoii amatori de muzica si voie buna sunt asteptati la petrecerrrrrrre!