FOTO Pădureanca, la 52 de ani - Manuela Hărăbor și frumusețea ca mod de viață

de Red. Life     HotNews.ro
Duminică, 26 iulie 2020, 8:58 Life | Prin oraş


Manuela Harabor, la 52 de ani
Foto: Instagram
​Și-a făcut debutul în cinematografie la doar patru ani, atunci când a jucat în Veronica. A cunoscut cu adevărat consacrarea după ce a interpretat rolul "Simina" din filmul Pădureanca, producție din 1987. Între timp, Manuela Hărăbor a ajuns la 52 de ani, dar nu și-a pierdut strălucirea.

Câteva date despre Manuela Hărăbor:

Născută pe 2 aprilie 1968, la București. A jucat în primul film la 4 ani, în Veronica. A cunoscut consacrarea după ce a jucat în Pădureanca, film din 1987. A studiat actoria între 1987-1991 la Academia de Teatru și Film București la clasa profesorilor Mircea Albulescu și Adrian Pintea. Până în 1995 și-a făcut apariția în filme, teatru, televiziune și chiar publicitate.

A fost stabilită o perioadă de câțiva ani la New York (alături de al doilea soț), dar până la urmă a revenit în țară. A fost căsătorită de trei ori și are un băiat, Andrei.

Cum arată Manuela Hărăbor la 52 de ani:



View this post on Instagram

#vacanta #mare #relaxare

A post shared by Manuela Florina Hărăbor (@manuelaharabor) on



Manuela Hărăbor, cadre din Pădureanca:





Filmografie:

Veronica (1972)
Veronica se întoarce (1973)
Ma-ma (1976)
Gustul și culoarea fericirii (1978)
Trenul de aur (1986)
Pădureanca (1987) - Simina
Secretul lui Nemesis (1987)
Martori dispăruți (1988) - Roxana
Secretul armei secrete (1988) - Frumoasa
Lacrima cerului (1989) - Roxana
Legenda carpatină (1989)
Mircea (1989)
Rochia albă de dantelă (1989)
Coroana de foc (1990)
Crucea de piatră (1993) - Ilonka Sabo
Doi haiduci și o crâșmăriță (1993) - Stana
Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight (1994) - Kidnapped Girl
Ochii care nu se văd (1994) - Ica
Meurtres par procuration (1995) - Daniela
Camera ascunsă (2004) - Andreea
Magnatul (2004)
Cu un pas înainte (Serial, 2007) - Aurora Tomozei
Fetele marinarului (Serial, 2009) - Virginia Trifan
Three Knee Deep (2019) - un episod
(2016) - Larisa Guran
Hotel of the Damned (2016) - Maria
The Day You Came (2016) - Sophia Marinescu.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















15086 vizualizari

  • +10 (16 voturi)    
    Da (Duminică, 26 iulie 2020, 9:12)

    sitizan [utilizator]

    ...Frumoasa de-ti taie rasuflarea ! Se vede ca vine si dinauntru.
  • -1 (15 voturi)    
    noroc cu mutritza aia draguta (Duminică, 26 iulie 2020, 10:43)

    pardalian [utilizator]

    Ca talent... zero. Tot cu PSD o arde?
  • -2 (10 voturi)    
    Padureanca... (Duminică, 26 iulie 2020, 12:31)

    kkciosuldelahamangia [utilizator]

    In secventele de la inceputul filmului, A. Pintea calare, sunt filmate pe strada pe care locuiesc si imobilul, zona centrala a unui oras distrus de pnl.
    Aum cativa ani pe aceiasi strada se filma o reclama, asa ca i-am intrebat daca stiau ca tot acolo se fimasera secvente din Padureanca, prima expresie era de mirare, dar apoi recunosteau ca nu stiau, si era de inteles daca nu erai din oras si n-ai vazut filmul.
    • +3 (13 voturi)    
      Şi pentru mine sunt câteva neclarităţi (Duminică, 26 iulie 2020, 16:37)

      calincb [utilizator] i-a raspuns lui kkciosuldelahamangia

      stimate d-le Kkciosul: este adevărat, nici eu nu am citit cartea, dar mi se pare că sunt nişte contradicţii spaţiu-timp. Pe ce era călare A. Pintea (motoretă, viezure, catâr?), printre ce fel de ruine produse de PNL în anii '80? Nu se face pe acolo nici o referire la PCR, care de regulă era artizanul distrugerii ţării în acea perioadă?
      • 0 (6 voturi)    
        !? (Duminică, 26 iulie 2020, 19:24)

        kkciosuldelahamangia [utilizator] i-a raspuns lui calincb

        .


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by