Leonard Muha, componentul trupei Ca$$a Loco, ne recomanda la ce evenimente ar trebui sa mergem in aceasta saptamana. Ce piese de teatru, filme si concerte a ales Leonard, vedeti in continuare.

In opinia lui Leonard, piesa de teatru care merita sa fie vazuta este "BLUES", care se joaca la Teatru Nottara. "Imi doream sa il revad pe Alexandru Repan, iar piesa lui Arthur Miller cred ca e una dintre cele mai bune variante." Piesa se va juca miercuri, 27 februarie, incepand cu ora 19.30.

In ceea ce priveste filmele, Leonard a ales doua productii, ambele nominalizate la Oscar: "Nu exista tara pentru batrani" (No Country for Old Men) si "Michael Clayton".

Cu privire la "Nu exista tara pentru batrani" (No Country for Old Men), care a primit Oscarul pentru cel mai bun film, artistul ne-a spus: "In ultimii ani filmele ce au castigat Oscarul m-au dezamagit. Sper de data asta sa fiu contrazis, asa ca o sa merg la acest film".

"Michael Clayton", un triller plin de suspans, il are ca actor in rol principal pe George Clooney. Leonard considera ca: "George Clooney a fost confundat in ultimii ani doar cu personajul din Ocean's 11,12, 13... Sunt curios daca este convingantor si in acest rol pe care critica il apreciaza ca fiind cel mai bun de pana acum facut de Clooney."

Dintre concertele care vor avea loc in aceasta saptamana, Leonard a ales doua de exceptie: Iris Aeterna si Dialoguri si fantezii in jazz.

Iris Aeterna va avea loc luni, 25 februarie, incepand cu ora 19.00, la Teatrul I.L. Caragiale. "Sunt fan Iris asa ca orice eveniment cu ei trebuie onorat. Mai e si curiozitatea de a vedea si a auzi inca o productie interesanta realizata de Minculescu si compania".

Concertul Dialoguri si fantezii in jazz, cu Ion Caramitru si Johnny Raducanu, va avea loc la Teatrul I.L.Caragiale, miecuri, 27 feruarie, de la ora 20.00. "Pe vremea cand Johnny Raducanu canta duminica de duminica in "Laptarie" eram "abonat". Nu e de ratat acest spectacol ce se tine de obicei cu casa inchisa."