B'ESTFEST 2008 a mai ''crescut'' cu inca o zi: editia de anul acesta va avea o zi in plus, dedicata rockerilor: in cadrul B’ESTFEST AFTERSHOCK va concerta trupa Judas Priest, pe 11 iulie.

A patra zi de festival - B'ESTFEST AFTERSHOCK - ii va avea drept headlineri pe membrii trupei heavy metal, JUDAS PRIEST.

Ziua AFTERSHOCK va beneficia si de participarea altor nume ale scenei metal rock de la noi si din afara, acestea urmand a fi confirmate in perioada urmatoare, sustine un comunicat.

Formata in 1970, in Birmingham, Anglia, Judas Priest a trecut prin numeroase schimbari de componenta, fiind alcatuita in prezent din Glenn Tipton (chitara), K.K.Downing (chitara), Ian Hill (bass), Scott Travis (tobe), Rob Halford (voce).

Judas Priest au devenit cunoscuti nu doar printr-o cariera de peste 30 de ani, de-a lungul

careia au lansat 15 albume de studio, 4 live si numeroase colectii best-of, ci si datorita imaginii promovate pe scena.

Costumele din piele, cu tinte, plus nelipsita motocicleta Harley Davidson din dotarea lui Rob Halford au dus la cresterea spectaculozitatii show-urilor Judas Priest.

Alaturi de Judas Priest, la B’ESTFEST 2008 si-au mai anuntat participarea Nelly Furtado, Kaiser Chiefs si Roisin Murphy.

Urmareste piesa "Hellrider" intr-un concert live, la Tokio (2005)