Cum nimic nu poate concura cu apropierea şi cu sentimentul de conexiune umană pe care îl construieşte muzica live, în weekend-ul 23 - 25 iulie 2021, fanii muzicii rock sunt invitaţi să se bucure de o atmosferă de festival, de activităţi alternative şi de energia concertelor oferite de unele dintre cele mai cunoscute trupe româneşti în cadrul „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival.

ARTmania 2021 Foto: webPR.ro
  • Evenimentul va avea loc la Quantic Club, va fi adaptat condiţiilor de siguranţă şi de igienă impuse de contextul actual şi este organizat din dorinţa de a oferi susţinere artiştilor şi de a recrea, pe cât posibil în condiţiile de acum, ambianţa de festival cu care ARTmania şi-a obişnuit fanii în ultimii 15 ani.
  • Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe artmaniafestival.ro la preţul de 150 lei/ buc. pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile în limita a 300 de buc.

Cei care pot participa doar la o zi de ARTmania Evenings au opţiunea de a lua bilete pe zile la preţul de 70 de lei/ buc., disponibile tot pe artmaniafestival.ro în limita a 200 de buc. per zi de eveniment.

De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor întâlni cu nume binecunoscute ale scenei rock româneşti (a-z): Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer - A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine şi White Walls.

PROGRAM PE ZILE „ARTMANIA EVENINGS”:

23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls

24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda

25 iulie: Lucifer - A Rock Opera, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut

ACTIVITĂŢI ALTERNATIVE ca-n vremurile bune

Pe lângă concerte, o serie de activităţi alternative vor oferi posibilitatea participanţilor de a-şi petrece timpul de dinaintea concertelor sau dintre acestea.

Fanii interesaţi de întregirea colecţiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania în care vor găsi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Detalii complete despre activităţile alternative disponibile pe durata ARTmania Evenings vor fi comunicate în viitorul apropiat într-un anunţ separat.

REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings” pentru publicul larg - Regulamentul poate suferi schimbări în funcţie de modificarea condiţiilor de către autorităţi, modificări ce pot surveni până la momentul desfăşurării evenimentului şi care vor fi reflectate în prezentul regulament

Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat aici.

Acces

Pentru a putea intra în spaţiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participanţii trebuie să prezinte în zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

Accesul copiilor cu vârste mai mici de 12 ani împliniți este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu un abonament/ bilet valid și cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului. Părinții sau însoțitorii au răspunderea pentru siguranța copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.

Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului ARTmania Evenings este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul tinerilor participanți cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani se realizează în baza unui bilet valid și este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoană adultă cu un bilet valid.

Reguli foto-video pentru publicul general

Este permis accesul în zona de eveniment cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri ale restricțiilor comunicate. Va rămâne interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare în incinta evenimentului sau lăsarea lor în grija altor persoane rămâne în răspunderea exclusivă a proprietarului. Folosirea blițurilor este strict interzisă.

Alimente şi băuturi

În perimetrul evenimentului este interzis accesul cu alimente și băuturi achiziționate din afara locului de desfășurare al evenimentului, respectiv Quantic Club din București. Quantic Club, unde se va ţine evenimentul, va pune la dispoziția participanților un meniu variat de mâncare și băuturi adaptate tuturor gusturilor și vârstelor, așa cum și-a obișnuit deja clienții, meniu care va disponibil pe întreaga durată a evenimentului.

Participanţii la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar.

Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor violente sau aflate într-o stare avansată de ebrietate sau a copiilor şi minorilor neînsoțiți de un adult.

Obiecte interzise

Este interzis accesul cu orice obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, produse de consum aduse din afara zonei festivalului [exemple: alimente, băuturi răcoritoare (inclusiv apă), băuturi alcoolice], substanțe psihoactive, orice fel de obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, bricege, lanțuri etc., materiale, substanțe sau produse pirotehnice/ toxice, spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoapărare), orice fel de recipiente de sticlă (inclusiv sticle de parfum ori de cremă) sau de metal, produse cosmetice ce conțin lichide inflamabile, lasere sau lampioane chinezești, bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de băutură, umbrele (pliabile sau nu), și banner-e susținute de beţe, aparate de filmat și alte accesorii, în special de dimensiuni mari, orice fel de trepiede, blițuri detașabile (fiind interzisă orice fel de fotografiere realizată cu bliț sau printr-o altă modalitate care poate deranja bunul mers al evenimentului sau pe ceilalți participanți), orice fel de substanțe interzise prin lege.

Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

Regulile sanitare aplicate în cadrul evenimentului ARTmania Evenings vor fi cele aflate în vigoare la momentul datei evenimentului, stabilite în acord cu reglementările legale de la acel moment, precizări care vor putea fi consultate în regulamentul de eveniment disponibil pe artmaniafestival.ro

Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat aici.

Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achiziţionate de pe artmaniafestival.ro la preţul de 150 de lei/ buc., pentru acest eveniment fiind disponibile 300 de buc. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi luate şi bilete pe zi, la preţul de 70 lei/ buc., fiind disponibile 200 de buc. per zi de eveniment.