Alexandra Ungureanu, artista care canta alaturi de baietii de la Crush din toamna anului 2004, ne sare in ajutor si ne scoate in oras saptamana aceasta. Care este piesa de teatru, filmul si concertul potrivit din punctul de vedere al Alexandrei afla in continuare.

In ceea ce priveste piesa de teatru Alexandra a ales "Deformatii", un spectacol cabaret opereta despre ce a mai ramas de vazut, de auzit, de aratat. Aceasta se joaca la Teatrul Luni de la Green Hours, marti 4 martie, incepand cu orele 20:00.

In opinia artistei filmul care merita vazut in aceasta saptamana este "Scafandrul si fluturele". "Mi se pare fabuloasa si cutremuratoare povestea, sper sa fie bine realizat" a declarat cantareata despre filmul al carui subiect il reprezinta povestea editorului francez, in varsta de 43 de ani, al revistei Elle, care se bucura de daruri aproape paradisiace - familie, copii, bani, amante, exotism, etravaganta. Dar totul se intuneca intr-o singura zi, cand toate aceste lucruri ii devin inaccesibile: paralizeaza, devine o leguma, un trup din care viata sta sa iasa.

In materie de muzica, Alexandra a optat pentru concertul "Proconsul", de joi 6 martie, din Spice Club, incepand cu orele 22:00. Bodo si compania au iesit invingatori deoarecere Alexandra este o fana a formatiei, dupa cum se declara cantareata.