Revista Les Nouvelles Estetiques si Estetik Media organizeaza in zilele de 8, 9 si 10 martie, la Sala Polivalenta, cea de-a V-a editie a Expozitiei Internationale de produse si echipamente de beauty, hairdressing si wellness, unul dintre cele mai importante evenimente de gen ale anului.

Timp de trei zile, profesionistii in frumusete vor organiza o serie de manifestari complexe si unice, precum prezentari de produse, echipamente, accesorii si servicii create pentru a pune in valoare frumusetea trupului, dar si show-uri de machiaj si coafura, body painting, nail art, demonstratii de tratamente cosmetice faciale si corporale, cursuri de fitness, dans sportiv si yoga.

De asemenea, in cadrul programului ESTETIKA & WELLNESS 2008 sunt incluse si o serie de seminarii si mese rotunde, la care vor participa medici specialisti si vedete din lumea muzicii, teatrului, filmului si show-biz-ului autohton. Expozitia va putea fi vizitata intre orele 10.00-20.00.

Printre invitati se numara Diana Oprea (campioana mondiala la fitness feminin), Rita Muresan, Christine Valmy, Marius Nedelcu (Akcent), Analia Selis, Dana Savuica (Euforia TV, revista Eve), Dana Sota, Ana Pescariu, Florin Moldovan (Men's Health), Mihai Dragomir (Bamboo fitness), Dr. Adina Alberts (Care Zone), Dr. George Ciolacov, Dr. Stefan Neagu Sadoveanu (See Try Buy), Daniela Raiciu (Hofigal).

Acestia vor vorbi despre prevenirea si combaterea celulitei, despre Lumina Intens Pulsatila (IPL), refacerea postnatala sau formarea profesionala in domeniul esteticii.

Atat publicul larg, cat si specialistii vor putea participa la conferinte si work-shop-uri pe teme de dermatologie, medicina si chirurgie estetica, cosmetologie, dar si la concursuri de coafura si machiaj sau body-painting.

Cu aceasta ocazie, Estetik Media va lansa in Romania publicatia "Salon International", revista de prezentare a trendurilor de hair-fashion de pe toate continentele. Publicatia are un format elegant la care isi aduc contributia hair-stylisti celebri in intreaga lume si se adreseaza exclusiv saloanelor de profil, academiilor de hairdressing si scolilor de frizerie si coafura.

Pentru cei care doresc sa viziteze Expozitia Internationala de produse si ehipamente de beauty, intrarea la eveniment este de 10 RON.