In aceasta saptamana avem recomandari grele: Delia Matache ne trimite la evenimente de calitate - muzica buna, filme istorice si o piesa de teatru peste care nu ai cum sa treci.

Dintre premierele cinematografice ale acestei saptamani, Delia ar merge la "10,000 B.C.", o drama care utilizeaza experienta predecesorului sau, "Apocalypto", regizat de Mel Gibson. Filmul dezvolta mitul eroului salvator, transformand povestea intr-o epopee.

"Acest film, ca si 'Apocalypto', trateaza un subiect pe care nu il vezi in fiecare zi in cinematografe. In plus, mi-a placut mult 'Apocalypto', asa ca as merge la un film facut in stilul lui", a spus Delia. Filmul incepe sa ruleze joi, 13 martie, la cinematografele Cityplex, Cinema Pro, Movieplex si Hollywood Multiplex.

La capitolul teatru, Delia a ales detasat piesa "Mascariciul", de A.P. Cehov, in a carei distributie apar Horatiu Malaele si Nicolae Urs. "Imi place Malaele, e super!", si-a motivat alegerea cantareata. Piesa se va juca pana marti, 11 martie, la teatrul Bulandra, incepand cu ora 19.00.

Pentru joi, 13 martie, Delia recomanda concertul "Daniel Lazar Band - from jazz to soul". De ce? "Orice concert de jazz merita, este vorba de muzica de calitate", crede artista. Concertul va avea loc in Green Hours, de la ora 21.00, cu Daniel Lazar - voce, Mihai Sebastian - saxofon, Alex Borsan - clape, Capriel Dedeian - chitara, Razvan Cojanu - bass si Laurentiu Stefan - tobe.