Dana Nalbaru a revenit marti seara pe scena muzicala, dupa o pauza de trei ani. Artista a sustinut un concert pentru a lansa videoclipul piesei "Mai e o zi", primul single de pe albumul ce urmeaza a fi lansat peste aproximativ trei luni. Cu multe emotii, dar increzatoare in fortele sale, Dana a urcat pe scena singura, fara impresari, fara manageri si fara reprezentantii unei case de discuri. Ea a fost sustinuta doar de fani, prieteni si de sotul ei, actorul Dragos Bucur.

In cadrul conferintei de presa sustinute in Club Spice, Dana a vorbit deschis despre viata ei, despre dezamagirile si bucuriile pe care le-a trait in ultimii trei ani. A raspuns intrebarilor puse de jurnalisti si a vorbit despre perioada Hi-Q si despre momentul in care a decis sa parareasca aceasta trupa. Artista a fost placut surprinsa de prezenta lui Mihai Sturzu, fostul coleg de la HI-Q, despre care Dana a spus ca este singurul cu care a mai vorbit ocazional la telefon.

De astfel, cantareata i-a dedicat lui Mihai prima piesa cu care si-a inceput concertul, "Dor de tine, dor de noi", melodie cantata de HI-Q in vechea formula. Dana a cantat atat melodii de pe vechiul sau album solo," Zbor" cat si trei piese de pe noul album, al carui nume nu a fost inca ales.

Videoclipul, prezentat in premiera in Club Spice, contureaza cele doua etape pe care le-a parcurs artista in cariera sa muzicala: Dana din perioada Hi-Q si Dana actuala, lipsita de compromisuri si plina de viata. Artista a declarat ca ideea clipului i-a venit sotului ei, Dragos Bucur si a fost pusa in aplicare de producatorul Mari Dinescu, cel care s-a ocupat de regizarea si montarea imaginilor. Videoclipul a fost filmat acasa la actorul Dan Bordeianu, un bun prieten al artistei.

Albumul contine 9 piese pop-rock in care Dana spune ca si-a exprimat toate frustrarile, bucuriile si implinirile din acesti trei ani. Tocmai de aceea a dorit sa compuna singura textele melodiilor si sa se conduca singura, fara a avea un contract cu o casa de discuri. Fiecare piesa reprezinta o dedicatie pentru persoanele din viata ei: impresari, instrumentisti, fostilor colegi de la HI-Q, dar si fetitei sale, Sofia. Cel de-al doilea single extras de pe acest album va fi piesa "Tu", cea pe care Dana i-a dedicat-o sotului ei.

De asemenea, pe album exista o singura colaborare, cu prietena sa Andrada, care are un pasaj de hip-hop.