Pe 19 martie, Fuego va porni intr-un turneu national cu spectacolul Live intitulat "Pana la lacrimi mi-e draga viata", un spectacol de muzica si poezie regizat de el insusi, cu orchestra si decoruri realizate special pentru acest spectacol de catre artistii Teatrului National din Botosani.

Este al III-lea turneu national, cu tematica si spectacole dedicate in primul rand doamnelor si domnisoarelor si care se va juca (in multe orase cu casa inchisa) in Botosani (19.03), Suceava (20.03), Bacau (21.03) Iasi (22.03), Focsani (23.03), Constanta (24.03), Ploiesti (25.03), Buzau (26.03), Brasov (27.03), Sibiu (28.03), Chisinau – Palatul National si Kahul, impreuna cu Irina Loghin (29.03) si la Galati (30,03). Va urma in luna aprilie un alt mare turneu in Ardeal care va cuprinde orasele Arad, Timisoara, Oradea, Cluj, Deva, Satu Mare si Baia Mare.

Recent, Fuego a sustinut un recital extraordinar la intrunirea anuala a reprezentantilor Asociatiei Comunelor din Romania, alaturi de Corina Chiriac, Gabriel Dorobantu, Daniela Gyorfi, grupul Alesis (Alina si Romeo Negoiasa l-au insotit si acompaniat in turneul national de anul trecut, “Casa Parinteasca”), Tavi Colen, Elena Gheorghe, Nicolae Sabau, Nicolae Furdui Iancu, Aurel Moldoveanu si Florin Petrescu (Axinte de la Vacanta Mare).

Dintre cele 14 albume lansate pana in prezent (ultimul se numeste „Mi-e dor de tine, mama”), cel de-al 13-lea i-a purtat noroc lui Paul Surugiu. Casa de Discuri Euromusic din Cluj i-a oferit Discul de Platina „artistului Fuego, nepretuit izvor de spiritualitate romaneasca autentica transpus in minunatele colinde daruite publicului si lumii intregi si pentru deosebitul succes al albumului <>”.

Saptamana aceasta, Fuego i-a cantat Andreei Spataru de ziua ei, in direct la matinalul de la National TV, iar sambata seara, 15 martie, va sustine un recital la Hotel RIN Grand Hotel, cu ocazia botezului lui Mihai Maximus, fiul celebrului cuplu Buhmuteanu-Prigoana. Pe aceeasi scena vor canta Andreea Banica si band-ul Calin & Petre Gembasu, potrivit unui comunicat de presa.