Dana Nalbaru, care a revenit de curand pe piata muzicala, ne scoate in oras in aceasta saptamana. Care sunt preferintele artistei in materie de teatru, film si muzica, vedeti in continuare.

Pentru aceasta saptamana, Dana ne recomanda concertul "Traces of Jazz", cu Mandela - flaut; Sorin Romanescu - chitara; Razvan Cojanu - bass si Ati de Chile - percutie , din Green Hours 24 Jazz Cafe, care va avea loc pe 20 martie, incepand cu ora 21.00. "Chestia asta cu flaut la jazz mi se pare interesant de vazut. Daca omul e bun, merita mers la un astfel de show. Am mai vazut spectacole facute la Green si cel care le alege stie ce face", ne-a spus cantareata.

In materie de film, artista a optat pentru productia "Cronicile Spiderwick" (The Spiderwick Chronicles), in regia lui Mark Waters. Filmul contine multe din elementele absolut necesare unei productii "cu lipici la cei mici": o casa bantuita, un secret, copii orfani cu abilitati extraordinare, creaturi hidoase si rauvoitoare, aventura si... magie cat cuprinde. Meritul povestii apartine autorilor cartilor omonime semnate de Holly Black si Tony Diterlizzi, iar filmul se straduieste sa anime cat mai spectaculos (tehnic) lumea cartii. Dana Nalbaru si-a argumentat aceasta alegere, spunand: "Imi plac filmele fantastice si cele cu happy end. In general le vad seara si atunci am nevoie de filme care sa-mi dea o stare pozitiva, de visare, inainte de somn."

In ceea ce priveste teatrul, cantareata a ales piesa "Biloxi Blues", de Neil Simon si regie artistica Iarina Demian. Piesa ii aduce pe scena pe Tudor Chirila, Paul Ipate, Constantin Dita, Dan Radulescu, Bogdan Cotlet, Andrei Vizitiu, Radu Iacoban, Ioana Barbu, Caroline Gombe, Aniela Petreanu. Artista a optat "Niloxi Blues" pentru ca ii plac numele si distributia spectacolului. Piesa se joaca la Teatrul de Comedie (Sala Mare), joi, 20 martie, de la ora 19.00.