Tot mai multi oameni isi doresc un stil de viata antrenant, plin de activitati in aer liber. Motivati de ce vedem la televizor vizavi de sporturi extreme, dorim din ce in ce mai mult sa ajungem sa facem si noi acele lucruri pe care altii le fac, parand sa se distreze de minune.

Am vrea cu toti sa pastram mai mult timp amintirea momentelor placute petrecute la un river rafting sau la o iesire cu parapanta. Nu e de ajuns sa le povestim si cu siguranta nu ne este de ajuns doar sa ne aducem aminte de ele. Vrem sa le avem pe cd sau in calculator, ca sa le putem revedea oricand dorim. Dar cum te-ai putea filma atunci cand sari cu parasuta sau cand faci catarari?

Un raspuns ar putea fi camera foto digitala Digital Hero 3: nu numai ca o poti lua cu tine oriunde, cantarind doar 128 de grame, dar o poti prinde de incheietura mainii ca pe un ceas.Te poti poza si filma din aproximativ toate unghiurile dorite. Obtii astfel o marturie inedita a vietii tale sportive.

Senzorul sau de 3 megapixeli iti ofera o calitate destul de buna a imaginii, iar cu ajutorul unui card de memorie suplimentar de 2 gb poti capta pana la 56 minute de imagine video la o rezolutie 513x384.

Alimentarea se face cu 2 baterii tip AAA, iar conectarea la calculator se face prin USB sau RCA, sistemele de operare compatibile fiind WIN ME/2000/XP si Mac OS 9.1/10.2.

Daca toate astea nu sunt de ajuns, afla ca te poti filma si poza chiar si sub apa, camera rezistand pana la 30 metri adancime.

Pretul orientativ al acestui echipament este 140$ fara TVA si se poate cumpara de aici.

Urmareste cateva imagini subacvatice filmate cu Digital Hero 3

Sursa: Daniel Simeanu

Key Account

www.asesoft.ro