De curand, Adela a terminat filmarile pentru cel mai recent videoclip al piesei “Maine vine iar”. Melodia este primul single de pe cel de-al treilea album al artistei, intitulat “Raspunsul meu”.

Toate scenele din clip s-au filmat in Buftea, timp de mai mult de 12 ore, in doua locatii inedite. Primul platou de filmare a fost amplasat afara, foarte aproape de satra tiganilor din “Inima de tigan”, iar al doilea, intr-un apartament complet alb.

Desi in prima parte a zilei a plouat si toti au crezut ca filmarile vor fi compromise, situatia s-a remediat, ploaia s-a oprit si a iesit soarele.

“Am un sentiment foarte bun in ceea ce priveste acest videoclip, asta pentru ca pe toata durata filmarilor ne-a insotit pe toti o energie pozitiva debordanta, atat pe regizor, cat si pe mine si pe toti participantii la clip. Mi-au placut foarte mult locatiile in care am filmat, in special apartamentul acela complet alb”, a declarat artista.

Cu toate ca Dragos Buliga, regizorul clipului, a creat o atmosfera ciudata, clipul are in acelasi timp o imagine pozitiva si proaspata, cu secvente filmate in slow-motion.

“Maine vine iar” este un clip alcatuit dintr-o insiruire de amintiri ale Adelei, din instantanee neasteptate care fac din acesta un videoclip inedit, potrivit unui comunicat de presa.

Artista a schimbat doua tinute pentru aceasta filmare, iar make-up-ul care a fost diferit pentru fiecare in parte, a fost asigurat de Miki Puran. Hainele pe care Adela le-a purtat la filmare poarta semnatura lui Eniko Szanto, iar ca hair stylist a apelat la Adi Perjovschi.

Adela Popescu - Maine Vine Iar