Trupa finlandeza Sunrise Avenue este cel mai nou nume confirmat pe afisul B’estefest 2008. Trupa va concerta in cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie, alaturi de Roisin Murphy si Nelly Furtado, artistele confirmate, pana acum, pentru aceasta data.

Sunrise Avenue a luat nastere in Helsinki in 2002, fiind formata in prezent din Samu Haber (voce si chitara), Jukka Backlund (clape), Raul Ruutu (bass) si Sami Osala (tobe). Primele single-uri - "All Because of You" si "Romeo" au aparut la inceputul lui 2006, iar albumul de debut, "On the Way to Wonderland", a fost lansat in luna mai, conform unui comunicat.

In Romania, single-ul “Fairytale Gone Bad” a fost una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2007, ajungand chiar si pe prima pozitie in Top 100, si mentinandu-se inca in top la mai bine de 35 de saptamani de la data lansarii. Anul trecut, Sunrise Avenue au fost invitati la festivalurile Rock am Ring, Rock im Park si Nova Rock.

Produs de Emag!c Entertainment, B’estfest 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’estfest Aftershock Line-up-ul festivalului ii va cuprinde pe Cypress Hill, Unkle si Apollo 440 (4 iulie), Kaiser Chiefs si Manic Street Preachers (5 iulie), Roisin Murphy (Moloko), Nelly Furtado si Sunrise Avenue (6 iulie), si Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Urmareste "Fairytale Gone Bad", cea mai cunoscuta piesa a trupei Sunrise Avenue