Ai copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani? Atunci poti vizita expozitia Baby Expo, intre 10-13 aprilie, pentru a vedea inovatiile prezentate la aceasta expozitie.

Unele dintre cele mai interesante articole expuse sunt patutul muzical cu vibratii si sistem de iluminare de la Graco, aparatul pentru determinarea indicelui de confort termic al bebelusilor Oregon Scientific, folositor in zilele toride de vara, aparatul de emisie-receptie muzical din gama Petit Terraillon, care monitorizeaza bebelusul audio si video si incalzitorul pentru biberoane, care calculeaza automat timpul de incalzire pentru lapte.

La Baby Expo vor mai fi prezentate o colectie inedita de rochite de ceremonie pentru fetite create de Nina Balerina, o noua gama de parfumuri Disney destinate celor mici, noile colectii vestimentare primavara-vara 2008 si noile modele de jocuri si jucarii ale acestui an.

De asemenea, parintii vor putea consulta oferta de carucioare, tetine, suzete, scutece, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, carti si cd-uri educative, produse alimentare si de igiena, imbracaminte si incaltaminte.

BABY EXPO are loc zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica pana la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Intrarea va costa, pentru adulti, 6 lei, in timp ce copiii vor avea acces gratuit.