Trupa portugheza Moonspell va sustine un concert pe data de 17 mai la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Lia Manoliu din Bucuresti. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului lor material discografic, Night Eternal, care urmeaza sa fie lansat oficial pe 19 mai. Albumul vorbeste despre cum oamenii consuma energiile Pamantului si despre cum acesta se va razbuna intr-un final, versurile gasindu-si suportul intr-un fond muzical intens, atmosferic si dark.

Moonspell a fost catalogata ca fiind una dintre cele mai importante si revolutionare formatii ale muzicii metalice, impunandu-se inca de la debut cu albumele Wolfheart (1995) si Irreligious (1996).

Trupa Moonspell este formata din: Fernando Ribeiro (Langsuyar) – voce, Miguel Gaspar (Nisroth) – tobe, Ricardo Amorim (Morning Blade) – chitara,

Pedro Paixão (Passionis) – clape, chitara si Aires Pereira (Ahriman) – bass.

Evenimentul este organizat de One Event, iar biletele pentru concert sunt diponibile in Reteaua Diverta, Reteaua Bilet.ro, Magazinul Muzica, Magazinul New Rock si online la www.bilet.ro, www. ticketpoint.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Primele 1000 de bilete vor costa 60 lei si vor fi disponibile pana in data de 24 aprilie. Dupa aceasta data pretul biletelor va fi de 75 lei.

Video: Moonspell - "Opium" (1996)