Vrei sa castigi o oala cu sarmale, carnati Plescoi sau un butoias de vin rosu? Capteaza o imagine interesanta si intra in concursul cu tema "Arhitectura", care se desfasoara in perioada 7-30 aprilie, pe site-ul fotografa.ro.

Premiul consta in o oala de sarmale, aduse de la festivalul international al sarmalelor din Harghita, cele mai bune sarmale din tara, supranumite "Sarmale premiate", 10 metri de carnati de competitie Plescoi si echivalentul unui butoias de vin rosu (Val Duna).

Creaza un topic cu numele tau la sectiunea concursului "Concurs de fotografie arhitecturala pe o oala de sarmale" si incarca fotografiile cu care te participi la concurs.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 5 mai 2008, iar premiul va fi inmanat cu ocazia ceremoniei de premiere organizate la un restaurant din Bucuresti, in data de 8 mai 2008, potrivit unui comunicat de presa. 15 finalisti ai concursului vor fi invitati la festivitatea de premiere pentru a sarbatori iesirea din post si a se bucura alaturi de castigatorul marelui premiu. La festivitate se vor proiecta imagini din concurs si se vor degusta Plescoi si Val Duna.