Muzicianul de origine afro-germana va combina stilurile reggae,funk, dub si pseudo-jazz intr-un concert ce va avea loc pe 23 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Organizatorii evenimentului - compania Events si Jiji Event - au anuntat ca biletele se vor pune in vanzare la pretul de 75 de lei.

Incepand de joi, 24 aprilie, acestea vor fi disponibile online, pe site-ul ticketpoint.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara, conform unui comunicat. Concertul va incepe la ora 20.30.

Influentele muzicii lui Patrice vin de la Bob Marley, Bob Dylan sau Prince, artisti pe care cantaretul i-a ascultat inca din copilarie si care se regasesc in cele mai cunoscute hituri ale sale - "Soulstorm", "Up in My Room" si "Everyday Good". Acestea pun pe jar, de mai bine de doi ani, fanii cluburilor underground din Capitala sau din Vama Veche.

Artistul a lansat pana acum cinci albume - "Ancient Spirit" (2000) si "How do you call it" (2002), Silly Walks Movement Meets Patrice (2003), Nile (2005) si Free PatriAtion (2008)

"Soulstorm", una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Patrice