Daca te-ai hotarat ca in acest an, de Pasti, sa ramai in tara sau sa nu iti mai petreci sarbatorile alaturi de familie, iti prezentam in cele ce urmeaza cateva locuri in care poti merge sa te distrezi. Atat petreceri, cat si evenimente culturale te asteapta in Bucuresti, Craiova, Sibiu, Timisoara si la mare, in Vama Veche.

Bucurestiul se pregateste de petrecere cu oua rosii si multi DJ. Sambata, 26 aprilie, in Club A, nonconformistii pot dansa pe mixurile lui DJ Horia. In Kristal Glam Club va mixa dj-ul si producatorul Stephan Bodzin, din Germania. In aceeasi seara, in clubul Fabrica vor canta Timpuri noi, OCS, Zob, Trupa Veche si The Mood.

A doua zi, pe 27 aprilie, clubul 138 Clocks organizeaza in prima zi de Pasti, incepand cu ora 20.00, o petrecere pentru toata familia - parinti si copii.

De pe 28 aprilie, atat in Bucuresti, cat si in Craiova incepe a VI-a editie a Festivalului International de teatru Shakespeare, in cadrul caruia se vor juca, printre altele, piesele "Hamlet", "Macbeth" si "Othello".

In Sibiu, poti vizita expozitie de caricatura contemporana romaneasca de la Art Cafe Haller, in Piata Mare, iar noaptea de Inviere poate fi sarbatorita la muzeul Astra unde, in fiecare an, Biserica de lemn din Bezded gazduieste slujba in aer liber.

Pentru distractiile zgomotoase, Vama Veche are un nou club, Shrooms, deschis pe locul fostei terase Point. Aici se va petrece si sambata, si duminica noapte cu Dj Bono si Phlo.

In Timisoara, un show de lasere va intampina noaptea de Inviere. Pe 26 aprilie, de la ora 22.30, timisorenii vor avea parte, la Expovest, de efecte vizuale speciale combinate cu show de lasere, create live pe tot parcursul evenimentului de catre olandezul Kitsune.