Trupa heavy-metal Iron Maiden a anuntat oficial artistii care vor canta in deschiderea concertului din 4 august: Lauren Harris, fiica lui Steve Harris, liderul Iron Maiden si o formatie din Romania, aleasa chiar de Iron Maiden: Trooper.

Lauren Harris, in varsta de 24 de ani, canta de 3 ani si a participat la mai multe festivaluri importante, printre care si Download Festival, Graspop, Rock im Park/Rock am Ring, si – pe langa Iron Maiden - a mai cantat in deschiderea trupelor Within Temptation, The Answer si Alice Cooper.

Trooper a luat fiinta in 1995 si in prezent ii are in componenta pe Alin Dinca (“Coiotu”, voce), Aurelian Dinca (“Balaurul”, chitara) si Laurentiu Popa (chitara), Ionut Radulescu (“Oscar”, chitara bas) si Ionut Covalcioc (“John”, baterie). In cei aproape 13 ani de cariera, Trooper a cantat pe aceeasi scena cu Sepultura, Prodigy, The Cult, Rasmus, W.A.S.P. si Rotting Christ, anunta organizatorii concertului, Emag!c Entertainment.

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la preturile de 50, 75, 130, 180 si respectiv 240 lei in functie de pozitia pe stadion. Sectoarele C din Tribuna 1, respectiv Tribuna 2, precum si zonele Gazon A si Peluza sunt deja sold-out.

Urmareste-o pe Lauren Harris, fiica liderului Iron Maiden - Steve Harris

" O viata este prea mult" - Trooper