Bine v-am regasit. Azi, ca tot a fost traficu mai lejereanu, mi-am propus sa imi iau papucii la deal, colo jos, spre Baneasa Shopping Center. Ca nah, daca pana si Mircea Badea ii facu anti reclama , am zis ca hai sa am si eu de-un subiect de articol. Si cum fusei io acolo, cum de la parcare am inceput sa trag linii pe caiet si sa imi notez obiectii. Intru, caut si descopar ca inca odata spiritu inteprinzatorului care prosteste prostu-ce-merita-prostit, nu se dezminte, si ca mantuiala data cu praf auriu si multa reclama, uneori chiar vopsita pe monumente istorice, da randament.

Ce conteaza ca respectiva constructie nu e gata, ca parcarea lasa de dorit, ca gunoaiele si smoala sub forme de covor, iau locul pamantului din locurile unde ar trebui sa fie iarba. Ce conteaza ca locurile de parcare nu sunt pe trotuar (sau ce e), ca o paza sau un soi de formatiune indemnizata pentru stabilirea unui curs normal al circulatiei, nu exista si ca prostu fudul, taranu coclit de oras plin de praf, isi lasa avutia in fata?!

Ce conteaza ca nu ai loc sa te intorci, nu exista o logica in circulare, ca dai de macarale care inca lucreaza, pe sub pomii adusi din Africa si plantati gata inverziti, ca reclama cu fete frumoase care se lungesc pe mash-urile cat casa poporului sunt pline de moloz, rad stirb si pline de praf, alaturi de o colosala imagine a noului shopping center.. Lasa ca merge. Vine prostu la pomu laudat. Vine sa vada minune mare. Mare cat casa. Avem parte de un nou punct de interes unde fraieru sa vina sa isi lase banii. Da persoanele cu dezabilitati si mamicile cu copii, respectiv cu carucioare n-au ce cauta. Fuck you all.

Desi avem metri patrati inchiriati magazinelor de gen (ptr copii) nu va oferim lifturi functionale sau locuri de trecere pentru carucioare, ca nah, nu avem chef. Mall-ul iti ofera constructie oarecum jalnica, cu defecte vizibile ochiului neformat, in graba, ca sa poate incepe a incasa chiria pe luna. Chirie care nu se rezuma la un pret per metru patrat ci si la un procent din profit. Ca nah, asa e in tenis.

Magazine pline de tarani cocliti, nespalati la propriu si la figurat, certati cu dusul si cu deodorantul, dar imbracati de firma. O zona demna de interes, pe care o recomand tuturor celor pentru care masina din parcare e mai interesanta decat garsoniera in care traieste, tricoul a carui firma e inscriptionata mai mare decat haina in sine, cat si celor care cumpara ziarele de scandal, sperand sa se regaseasca in ele. Pentru restul recomand cumparaturi de pe ebay via paypal, plimbari in gradina icoanei si/sau botanica si filme la Cinema Pro. Va impiedicati mai greu de pleava prost crescuta si puturoasa. Hai sa traiti. Bine!