In vara acestui an, iubitorii muzicii electronice vor avea ocazia sa participe la unul dintre cele mai mari festivaluri de gen, Creamfields, care va avea loc pentru prima data si in Romania, in ziua de 2 august, pe Plaja Adras din Statiunea Saturn. De-a lungul timpului, in acest festival mondial au cantat Chemical Brothers, Groove Armada, Basement Jaxx sau Faithless.

Timp de 15 ore, 10 DJ din toata lumea si unii dintre cei mai buni DJ romani vor mixa in cadrul festivalului, printre primele nume confirmate fiind David Guetta, Christopher Lawrence, Seb Fontaine si Tall Paul.

David Guetta este cunoscut pentru hit-ul sau "The world is mine", mixand in cluburi din cele mai variate locuri, de la Ibiza pana la Miami, iar Cristopher Lawrence a castigat premiul pentru "Cel mai bun DJ" la Dancestar USA 2002 Awards. Lawrence a mai fost nominalizat la premiile Grammy.

Dupa ce a trecut pe la clubul Cream din Ibiza, in 2000, Seb Fontaine s-a alaturat echipei BBC Radio 1, unde show-urile sale au devenit puncte de reper in programele postului. Prietenii glumesc spunand despre el ca are muzica "dance" in sange, pentru ca a fost conceput in Ibiza, mama sa fiind tot DJ.

Tall Paul este un alt nume greu pentru piata mondiala a DJ-ilor din ultimii 10 ani. Set-urile sale imbratiseaza multe stiluri de muzica, reprezentand de fapt o calatorie prin house, progressive si trance.

Dupa 10 ani de la prima editie Creamfields, care a avut loc in Anglia, la Winchester, festivalul va bifa si Romania in lista de tari care gazduiesc acest eveniment. Festivalul are loc si in Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia si Chile.

Chemical Brothers la Creamfields 2007, in Buenos Aires