Din cauza unor lucrari in intersectia Bucur Obor, in noptile de 19, 20, 21, 22, 23 si 24 mai, intre orele 22:00 - 04:30 se intrerupe alimentarea cu energie electrica a retelei de contact pentru tramvaie si troleibuze. Astfel, mai multe tramvaie isi modifica rutele de calatorie.

Linia 16 va functiona intre Platforma Industriala Pipera si Republica, pe traseul: Sos.Petricani, Str.Maica Domnului, Str.Reinvierii, Sos.Colentina, Str.Ziduri Mosi, Sos.Pantelimon si Bd. Chisinau. Iar linia 21 va functiona intre Pasaj Colentina si Granitul, pe traseul: Sos.Colentina, Str.Ziduri Mosi, Sos.Pantelimon. Liniile 5 si 66 se vor retrage din circulatie pana la ora 22:00.

Pentru preluarea calatorilor se infiinteaza doua linii de naveta:

  • Linia naveta de autobuze 605 care va functiona intre Sos.Bucuresti-Ploiesti si Foisorul de Foc, pe traseul: Bd.Aerogarii, Str.Barbu Vacarescu, Str.Tunari, Bd.Dacia, Str.Traian.
  • Linia naveta de autobuze 667 care va functiona intre Spitalul Fundeni si P-ta C.A. Rosetti, pe traseul: Str.Sportului, Sos.Colentina, Cal.Mosilor si Bd.Carol I.