Unul dintre cele mai indragite personaje Disney, ursuletul Winnie, vine la Bucuresti, intr-un spectacol de coregrafie. Disney Live! Winnie the Pooh este o productie noua si are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si prietenii lui. Acestia se imbarca intr-o calatorie amuzanta si surprinzatoare planuind o petrecere surpriza pentru Winnie the Pooh.

Povestea este spusa de un narator, ghid pe parcursul intregului spectacol, cu sprijinul a trei ajutoare si a prietenilor lui Winnie the Pooh. "Cand spectatorii intra si vad decorul, se simt ca si cand ar intra direct in Padurea celor 100 de stejari. Pentru multi copii, aceasta va fi prima lor experienta teatrala” - spune producatorul Kenneth Feld, presedintele si CEO-ul Feld Entertainment, arata un comunicat.

"Crearea acestei lumi magice a lui Winnie the Pooh a fost in egala masura o provocare si o bucurie. In imaginarea decorului, am vrut ca audienta sa simta cu adevarat ca este invaluita de Padurea celor 100 de stejari.”, spune Ana Louizos, designerul productiei.

Pentru prima data, Feld Entertainment a lucrat cu animatorii Disney pentru a crea fundalurile scenei inspirate direct de filmele Disney si din povestile clasice Winnie the Pooh. Peisajele variate ale Padurii celor 100 de stejari sunt aduse la viata cu frunze scuturate, zbor de fluturi si schimbari de anotimpuri.

Designerul de Lumini Patrick Dierson explica: „Folosim ultimele technologii pentru a ajuta ilustrarea povestii, cu toate acestea iluminarea nu domina spectacolul, asa cum se intampla intr-un concert rock. Ceea ce am vrut sa realizez pentru Winnie the Pooh a fost sa creez o stare subliminala.”

Disney Live! Winnie the Pooh este adus in Romania de Podium Productions si Feld Entertainment. Spectacolele vor avea loc, vineri 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele se gasesc pe www.bilet.ro si la: magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, libraria Libri, librariile Libris, Carturesti, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara. Pretul biletelor este de 39.00 lei, 59.00 lei, 99.00 lei sau 150.00 lei.