Trupa Vama lanseaza, pe 22 mai, albumul “Vama”, un album cu 11 piese-povesti. "Iubire, tinerete, aparenta, viata, nepasare, mare, credinta, umor, iluzii" sunt doar cateva mesaje pe care le transmite albumul la care trupa a lucrat doi ani.

Pe 22 mai, "Vama" va fi lansat prin sms, in prima actiune de acest gen din Romania. Contra sumei de 4 euro + TVA, fanii pot trimite un sms cu "VAMA", primind, in schimbul acestuia, un cod. Introducand codul pe site-ul oficial al trupei, www.vamamusic.ro, fanii vor putea descarca albumul. Numarul pentru sms-uri va fi facut public chiar pe 22 mai.

Vama reuneste cele 11 povesti pe albumul cu acelasi nume, disc imprimat, mixat si masterizat la Budapesta. Inregistrarile au insumat 350 de ore in studio, iar piesele reprezinta "o calatorie prin stari si sentimente", spun reprezentantii trupei.

In perioada 22-29 mai, albumul va putea fi downloadat atat in format mp3, cat si wav. Lansarea prin sms va fi urmata, pe 6 iunie, de un show de promovare care va avea loc la Arenele Romane, de la ora 20.30.

Poti cumpara bilete de la: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Music Shop, Flamingo Unirii, Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, reteaua Diverta, Hard Rock Cafe si de pe site-urile Bilet.ro si myticket.ro. La vanzare se gasesc trei categorii de bilete: de 25 lei (fara loc), 40 lei si 70 lei.