Oferte premium pentru relaxare si agrement de lux vor fi prezentate, pentru prima oara in aer liber, publicului roman. Timp de 4 zile, targul LeisurEXPO va prezenta cele mai cunoscute branduri din motorshow, design de exterior, trenduri vestimentare si recreere.

In perioada 3 - 6 iulie, Baneasa Shopping City gazduieste primul targ de oferte premium pentru relaxare si petrecere a timpului liber – LeisurEXPO. Evenimentul va reuni, pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, cele mai importante brand-uri din domeniile:

  •     Outdoor Design: mobilier de gradina, plante decorative, decoratiuni si amenajari exterioare, design peisagistic;
  •     Motorshow: ambarcatiuni, echipamente si accesorii nautice, masini de teren, scutere, ATV-uri;
  •     Trend Fashion: imbracaminte, incaltaminte si accesorii sport;
  •     Leisure: accesorii pentru camping, jucarii de exterior, cluburi sportive, publicatii de profil.

La evenimentul din acest an – LeisurEXPO, vizitatorii vor putea obtine informatii despre tendintele actuale in ceea ce priveste designul peisagistic si amenajarea gradinilor si se vor putea plimba printre yahturi si ambarcatiuni de lux.

Pentru persoanele pasionate de echitatie, zboruri/sporturi extreme, vanatoare sau pescuit, LeisurEXPO reprezinta locul unde vor afla care sunt ultimele trenduri din aceste domenii.

Expozitia se adreseaza persoanelor active, educate, cu venituri mari, iubitoare de lux, aflate in cautarea unor metode de relaxare in natura. Programul de vizitare al LeisurEXPO este de joi, 3 iulie, pana duminica, 6 iulie, intre orele: 10.00 - 21.00, iar intrarea este libera.