Concertul trupei de progressive metal va avea loc pe 30 iunie, la Arenele Romane, incepand cu ora 20.00. Durata neobisnuita a concertului se datoreaza faptului interpretarii a doua albume ale trupei: Operation: Mindcrime I si II.

Concertul Queensryche va avea doua parti, cu o pauza (de 10-15 minute) intre ele. In prima parte va fi prezentat albumul “Operation: Mindcrime” din 1988, iar in cea de-a doua, discul numarul doi, din 2006, plus patru-cinci piese mai vechi din repertoriul Queensryche.

In spectacol se vor imbina teatrul si muzica progressive metal. Cu aceasta ocazie, fanii romani vor asista la o adevarata piesa de teatru in care ii vor cunoaste pe Dr.X, Sister Mary si Nicky - personajele in jurul carora se desfasoara intreaga actiune "Operation Mindcrime".

Biletele se gasesc in reteaua magazinelor DIVERTA, online pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si costa 100 ron.

Trupa Queensryche s-a format in 1981. De atunci, a lansat 10 albume, din care a vandut 20 de milioane de copii in intreaga lume. In prezent, este alcatuita din Geoff Tate - solist, clape; Michael Wilton - chitara, backing vocals; Mike Stone - chitara, backing vocals; Eddie Jackson - bass, backing vocals si Scott Rockenfield - baterie si clape.

Queensryche- Operation Mindcrime