"Rockerii indie pop", asa cum sunt promovati de BBC, vor canta joi, 14 august la a sasea editie Stufstock. Rockerii nu sunt la prima vizita in Romania: clipul "No more running away" a fost filmat la noi.

Trupa Air Traffic a lansat primul album cu aproximativ un an in urma si membrii formatiei sunt surprinsi, asa cum declara ei in Daily Music Guide, ca publicul, deja numeros, canta piesele odata cu ei, la concerte. La numai trei ani de la infiintare, trupa Air Traffic are turnee in Europa si Statele Unite si aduna mii de fani la concerte.

David Ryan Jordan, Jim Maddock, Tom Pritchard, Chris Wall si-au lansat albumul de debut, Fractured Life, pe 2 iulie 2007 si au ajuns pe locul 42 in The UK Albums Chart.

Clipul pentru single-ul "No More Running Away", lansat in pe 24 septembrie 2007, a fost filmat in Romania.

Primul disc al trupei a inclus doua piese single, "Just Abuse Me" si "Charlotte" si a aparut in iulie 2006. Cele 500 de exemplare s-au vandut in numai cateva zile. Drept urmare, au semnat un contract cu casa de discuri EMI. Au fost remarcati initial de BBC si, la scurta vreme, si alte posturi de radio au inceput sa le difuzeze piesa "Never Even Told Me Her Name".

Air Traffic a fost una din cele zece trupe nominalizate la Xfm New Music Award 2007. Piesa "I Like That" de pe albumul Fractured Life apare pe coloana sonora a filmului "Run, Fat Boy, Run".

Air Traffic - No More Running Away, filmat in Romania