Adresat atat specialistilor in domeniu, cat si celor care nu au studii specializate, Salonul International de Psihologie va aduce, in acest an, workshop-uri, dezbateri si prezentari cu teme specifice pentru fiecare zi de desfasurare, intre 19-22 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Salonul va incepe pe 19 iunie cu tema "Sanatate si Echilibru", startul dandu-l Cristian Tabara, cu workshop-ul "Duhovnicie si psihologie". Pe 20 iunie urmeaza ziua pentru "Dezvoltare personala si Spiritualitate" iar sambata, 21 iunie, va fi ziua "Educatiei si a Comunicarii" in cadrul careia, incepand cu ora 18:00, va avea loc prezentarea doctorului Cristian Andrei: "Cine m-a facut femeie?".

Zilele dedicate Salonului International de Psihologie se vor incheia pe 22 iunie, cand va avea loc ziua "Psihologiei aplicate si Psihoterapiei", unde Szoby Cseh va sustine workshopul "Programul umanitar Gladiator: tehnici psiho-sociale inedite".

Cea din urma zi va aborda alte teme psihologice, de la starile de constienta modificata sau practici si experiente din religiile lumii, pana la procesul de implinire a sinelui.