RBD, adica Maite, Dulce Maria, Anahi, Alfonso, Christian si Christopher vor incerca sa obtina aceleasi reactii ca si anul trecut, intr-un concert ce va avea loc pe 6 septembrie 2008, la Sala Polivalenta. In 2007, trupa RBD, cunoscuta multumita telenovelei "Rebelde", a mai sustinut un concert in Romania.

Incepand cu data de 16 iunie, biletele se pot achizitiona si din magazine. In urma cu cateva zile s-au pus in vanzare biletele online, iar organizatorii anunta ca biletele pentru anumite sectoare s-au epuizat. In primele zile s-au vandut 1500 de bilete, existand astfel destule sanse ca 'isteria' inceputa anul trecut sa continue si la acest concert.

RBD, cunoscutii datorita telenovelei "Rebelde" vor sosi in Romania pe data de 6 septembrie, si vor pleca imediat dupa concert in Serbia.

Carismaticul artist Diego va veni canta in deschiderea concertului RBD din Romania. El a raspuns cu placere invitatiei organizatorilor, datorita succesului pe care l-a repurtat anul trecut la Bucuresti. In prezent, Diego isi promoveaza intens noul sau album, "Indigo"

Biletele se pot achizitiona din magazinele Germanos si Carrefour Voiaj din toata tara, iar la sfarsitul acestei saptamani biletele vor fi puse la dispozitia publicului si in reteaua magazinelor Diverta, potrivit unui comunicat.

Intre timp, doritorii pot rezerva bilete on-line de pe site-urile: bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si eventim.ro.

Urmareste clipul din deschiderea concertului de anul trecut, sustinut de RBD la Bucuresti: