Poti participa la un workshop unic pentru fotografii amatori si profesionisti din Romania, indiferent ca esti designer, arhitect, fotoreporter sau lucrezi in marketing. Sambata, 28 iunie, poti dovedi cat de format iti este ochiul de fotograf.

In cadrul Epson Print Academy, participantii vor fotografia 2 fotomodele cu aparate performante si vor fi initiati in utilizarea programelor de prelucrare a imaginilor Adobe Lightroom si Apple Aperture.

Te vei bucura de prezenta unui expert in color-management, Radu Dodea, de la care vei invata, practic, cum sa calibrezi monitorul si cum sa realizezi profilul de culoare al imprimantei in functie de tipul de hartie foto utilizata.

Se vor prezenta numeroase noutati tehnice din industria fotografica si informatii juridice asupra drepturilor de copyright, potrivit unui comunicat.

Taxa de participare este de 100 de euro, in care sunt incluse coffee-breaks, bauturi si o gustare calda, locul unde va avea loc se va anunta inainte cu doua zile, in functie de numarul de participanti inscrisi.