CokeLive 2008 nu va mai avea loc, au decis organizatorii Coca-Cola si Emag!c Entertainment. Festivalul, care urma sa aiba loc pe 12 si 13 septembrie, la Bucuresti, a fost anulat deoarece nu s-a reusit contractarea artistilor doriti.

"Contextul de pe piata muzicala a facut dificila prezenta unor trupe considerate de catre Coca-Cola si organizatori relevante pentru publicul tanar din Romania. De aceea, dupa o munca de mai bine de jumatate de an, cei doi parteneri au decis de comun acord sa nu compromita experienta muzicala oferita de CokeLive", transmite Coca-Cola, conform Mediafax.

"Decizia a fost indelung analizata. Inca de la lansarea CokeLive ne-am propus ca acesta sa fie unul dintre cele mai importante festivaluri din Romania. In mod neprevazut, contextul extern de pe piata muzicala de anul acesta s-a schimbat. Analiza intregului proiect ne-a facut sa renuntam la o editie care risca sa nu se ridice la standardele pe care ni le doream", a declarat Elena Serban, Coca-Cola Brand Manager Romania si Moldova.

Din dorinta de a oferi un eveniment de calitate, Coca-Cola s-a asociat in acest an cu Emag!c Entertainment, cea mai mare companie de promovare de concerte si impresariat artistic din Romania. Cele doua companii isi continua colaborarea in 2008 pentru festivalul B'estfest. Coca-Cola este implicata si in sustinerea festivalurilor Stufstock si Peninsula.

Prima editie a festivalului Coke Live a avut loc anul trecut, la sfarsitul lunii iunie, pe insula Lacul Morii din Bucuresti, desfasurandu-se pe o suprafata de 40.000 de metri patrati. Line up-ul festivalului, organizat alaturi de compania Events, a cuprins trupele The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, BackyardBabies, Ill Nino, Nick Olivieri & Mondo Generator, Bodhaa Boulevard, Vanilla Ice, alaturi de trupe romanesti precum Iris, Vama, Vita de Vie, Directia 5, AB4, Zob, E.M.I.L., Luna Amara, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Niste baieti si Danger.

The Prodigy la CokeLive 2007