Spectatorii B'ESTFEST care vor veni in Bucuresti special pentru festival vor gasi pe site-ul oficial al evenimentului o lista de hoteluri, hosteluri si zone de camping din capitala. Alaturi de aceasta lista, a fost creata o insemnare speciala pe blog, care ofera spectatorilor B’ESTFEST sansa de a gasi un loc de cazare in functie de bugetul fiecaruia.

In cadrul campaniei "B'Estfest Sleepover", bucurestenii pot anunta disponibilitatea unui loc de cazare pentru cei care vin la festival. Fie ca este vorba despre o canapea in plus, o saltea sau un spatiu pentru cort in gradina, ei pot posta anuntul in pagina special creata. De asemenea, cei din afara Bucurestiului pot cauta o “gazda”, postand o solicitare de cazare pe pagina site-ului, arata un comunicat.

In fiecare noapte, festivalul isi va inchide portile la ora 02.00. In ceea ce priveste transportul public dupa ora 12.00, a fost trimisa o cerere oficiala din partea organizatorilor B’Estfest catre conducerea RATB, solicitand prelungirea programului si suplimentarea liniilor ce deservesc aceasta zona a Bucurestiului. In prezent se doreste si se asteapta un raspuns favorabil din partea reprezentantilor RATB.

Pentru cei care inca nu au apucat sa isi cumpere un abonament la festival, numarul acestora a fost suplimentat cu 1000. Abonamentele s-au pus in vanzare in magazinele Diverta si online, pe site-ul www.myticket.ro. Pretul unui abonament este de 240 de lei si permite accesul la festival in zilele de 4, 5 si 6 iulie.