La trei ani de la “Angel of Retribution”, Judas Priest revin cu un nou album, “Nostradamus”. Turneul de promovare a noului material ii va aduce pe membrii Judas Priest pentru prima data in Romania, la B’Estfest Aftershock, in cadrul complexului Romexpo, pe 11 iulie.

Despre noul material de 24 de piese chitaristul Glenn Tipton a marturisit intr-un interviu recent ca “este o poveste, nu doar un CD, si asa vrem sa-l si prezentam. Am vrut sa facem altceva. Nu ne-am culcat pe lauri si nu am vrut sa scoatem album dupa album cu acelasi gen de piese, dar cu alte versuri, asa cum fac multe trupe. Am vrut sa scoatem un album cu ‘poveste’ si managerul nostru ne-a sugerat viata lui Nostradamus".

Albumul e plin de "lumini si umbre, sange si tunete si multa muzicalitate" a adaugat Tipton, "vrem ca cei care asculta albumul sa nu isi aleaga o melodie sau doua - vrem sa asculte fiecare vers, la rand - sa iasa din aceasta lume si sa paseasca in cea a lui Nostradamus".

Pe 23 iulie, Metallica va concerta pe Stadionul Cotroceni, cu portile inchise, iar pe 4 august Bucurestiul ii va primi pe Iron Maiden, in cadrul turneului “Somewhere Back In Time”.

Produs de Emag!c Entertainment, B’Estfest Aftershock va avea loc pe 11 iulie, in cadrul complexului Romexpo. Alaturi de Judas Priest, la Aftershock vor mai concerta Primal Fear, Ross the Boss, Wisdom si Thunderstorm, arata un comunicat.

Biletele pentru Aftershocksunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro, acestea costand 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare.

Judas Priest - "Nostradamus"