Motociclete Harley Davidson, tehnologii pentru relaxare si infrumusetare sau automobile care polueaza foarte putin vor fi prezentate in cadrul targului LeisureEXPO. Evenimentul se va desfasura intre 3-6 iulie si reuneste oferta de produse premium pentru relaxare si petrecerea timpului liber in afara casei. Se adreseaza "persoanelor iubitoare de lux, insa intr-un mod discret".

"Am vrea ca, prin acest eveniment, sa aratam mai clar ca luxul nu inseamna neaparat ceva spoit, ceva aurit si strident. Pe langa oferta de marci exclusiviste, targul isi propune sa faca si putina educatie", a spus Horatiu Ionescu, Director General al Augusta Motors, unul dintre partenerii evenimentului.

Brandul de motociclete Harley Davidson, Eden Spa – unul dintre cele mai importante centre de infrumusetare si relaxare din Romania, Hydroline – constructii piscine, saune si mobilier de gradina, Opal Grup – fantani rustice, ornamente gradina si Romantic Garden – designer de spatii outdoor sunt doar cateva dintre numele care vor fi prezente la eveniment.

Targul a venit in urma cresterii explozive a numarului de proiecte rezidentiale din zona Capitalei si a cererii tot mai mari de produse de relaxare. "S-au construit vile foarte frumoase, care valoreaza milioane. Proprietarul se intreaba insa - 'La ce bun sa-mi amenajez curtea? Nu foloseste doar pentru parcarea masinii?". Dorim sa aratam ca exista multe metode de a creste calitatea vietii, nu neaparat prin cat valoreaza un produs, ci prin cat confort produce", a spus Felicia Iordache, Director General Plus Media.

Timp de 4 zile, la Baneasa Shopping City, poti afla ultimele tendinte in ceea ce priveste designul peisagistic si amenajarea gradinilor si poti admira vehicule de agrement si masini de lux.

Pentru cei pasionati de zboruri, sporturi extreme, vanatoare sau pescuit, in cadrul LeisurEXPO vor fi expuse echipamente de agrement nautic, articole sportive, ATV-uri si scutere, mobilier de camping si accesorii de joaca pentru copii.

"Targul va fi un eveniment potrivit pentru persoanele care fac alegeri de calitate, insa intr-un mod discret. Se adreseaza celor care iubesc iesirile in natura, dar si natura insasi", a mai spus Horatiu Ionescu.

Expozitia va fi deschisa zilnic, intre orele 10-21, in spatiul de 3.000 de metri patrati ai parcarii Baneasa Shopping City. Intrarea este libera.