Vineri 27 iunie, de la rele ora 20:00, Sala Polivalenta din Bucuresti se transforma din nou in centrul lumii publicitare. "Noaptea Devoratorilor de Publicitate" va prezenta cele mai nonconformiste si inedite reclame, in cadrul show-ului anual dedicat acestora. In deschiderea noptii va avea loc un spectacol, oferit de Shukar Collective.

Aflata la cea de-a 13-a editie, aceasta noapte se impune prin atmosfera incendiara, imbinand perfect atmosfera, creativitatea si pasiunea pentru publicitate.

Publicitarii romani vor avea ocazia sa demonstreze cat de creativi au fost, beneficiind in cadrul show-ului de un capitol special dedicat publicitatii romanesti.

"Noaptea Devoratorilor de Publicitate", eveniment al carui producator general este Dan Chisu, transmite starea de spirit a advertisingului la nivel mondial, fiecare tara fiind reprezentata prin spoturile alocate in cadrul evenimentului.

Pretul unui bilet este de 28 Ron si poate fi achizitionat de la Magazinul Muzica, Magazinul Music Shop Batistei si Victoriei, Magazinul Flamingo Unirii, Sala Palatului, Magazinul Flanco World Orhideea, Magazinul Flanco Dorobanti, Cafe DeKO TNB, bilet.ro si de Sala Polivalenta cu 3 ore inainte de spectacol, potrivit unui comunicat.