Mai este foarte putin pana cand portile luxului se vor deschide la Mamaia. Intre 11 si 13 iulie, statiunea, aflata in plin sezon estival, va deveni pe parcursul a trei zile atractia iubitorilor de frumos, pentru care luxul este un mod de viata, in cadrul unui eveniment glamour: LUXURY SUMMER.

Conceptul Luxury Summer se bazeaza pe valorificarea unui spatiu neconventional, care face legatura intre prezentarea propriu zisa a exponatelor si atmosfera serilor de vara, transformand experienta luxului intr-una speciala pentru publicul pasionat.

Astfel, timp de 3 zile, in cortul amplasat pe platforma Power Marine din fata Hotelului Rex, va avea loc un adevarat spectacol de eleganta si rafinament, atat prin evenimentele pregatite de care organizatori, cat si prin modalitatea in care vor fi prezentate exponatele.

Elementele ce vor compune decorul vor fi alese din materiale vaporoase, panze si matasuri fine iar spectacolul de lumini va surprinde in mod placut publicul vizitator, potrivit unui comunicat.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate ultimele tendinte in materie de moda, hi-tech, leisure, accesorii de lux, design interior, yachting si auto.