Nici nu s-a incheiat bine B'estfest, ca amatorii de muzica buna sunt chemati din nou la apel. Whitesnake isi promoveaza maine, 8 iulie, noul album "Good to be bad", intr-un concert alaturi de Def Leppard. Concertul va avea loc la Romexpo, in parcarea B.

Cu David Coverdale la voce, Doug Aldrich si Reb Beach la chitara, Uriah Duffy la bass, Timothy Drury la clape si Chris Frazier la baterie Whitesnake este trupa a carei componeta a suferit foarte multe modificari, imbogatindu-se astfel cu talentul unor muzicieni remarcabili ca Jon Lord, Ian Paice, Neil Murray, Bernie Marsden, Micky Moody sau Rudy Sarzo.

In deschiderea evenimentului organizat de Fun Time Production va canta trupa Iris. Concertul Whitesnake face parte din turneul european de promovare a noului album - "Good to be bad", lansat in luna aprilie.

Biletele, cu preturi cuprinse intre 75 si 250 lei, au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Diverta si online, pe www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro, conform unui comunicat.

Whitesnake - Good to be bad