Mircea Baniciu a fost aclamat de peste 1.000 de spectatori veniti pentru lansarea "Esarfei", primul volum din albumul sau solo "Best Of". Concertul live, tinut la Hard Rock Cafe, a durat peste doua ore, timp in care Baniciu a fost acompaniat pe scena de trupa "Pacifica". Invitat special a fost Costin Petrescu, tobosarul Phoenix din perioada albumelor „Cei ce ne-au dat nume" si „Mugur de fluier".

Printre melodiile cu care Baniciu a incantat publicul au fost baladele "Esarfa in dar", "Amintire" sau "Scrisoare de bun ramas", dar si piese nemaiauzite in concert de pe noul album, cum ar fi "La inceput de drum" si "Cu tine in gand".

"Vom incerca sa aducem ceva din ce-am produs noi mai bine si mai interesant", a spus Baniciu si a deschis concertul cu piesa "Tristeti provinciale", in aplauzele ritmice ale publicului.

Impresionat de numarul mare de fani prezenti, Baniciu a adaugat ca este posibil ca data viitoare sa tina un concert la Sala Palatului.

In a doua parte a concertului Mircea Baniciu a cantat si cateva dintre hiturile Phoenix – „Mugur de fluier", „Mica Tiganiada" sau „Andrii Popa", potrivit unui comunicat.

Acest concert marcheaza revenirea solo pe scena a lui Mircea Baniciu si in acelasi timp lansarea primului volum din albumul Best Of, cel de-al doilea volum urmand sa apara in toamna acestui an.

Mircea Baniciu - "Tristeti provinciale"