Muzica si poezie pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Pe data de 21 septembrie, Leonard Cohen concerteaza la Bucuresti, iar biletele vor fi valabile incepand cu data de 17 iulie. Preturile variaza intre 79 si 349 de lei.

„Muzica lui Cohen, intunecata si poetica, ar trebui inclusa in tabelul periodic al elementelor” – proclama revista Rolling Stones. „Dupa ce o descoperi, se transforma subit in ceva tot atat de necesar ca oxigenul”. Unul dintre cei mai controversati compozitori ai erei, Leonard Cohen detine reteta seductiei intelectuale si o aplica de multi ani incoace in proza si in muzica.

„E un vis implinit sa-l aducem pe Leonard Cohen in Romania. Controversat, idolatrizat, comentat, nu poti sa-l ignori pe Leonard Cohen... Mircea Cartarescu spunea ca iubim femeile, printre altele, “pentru ca le termina Cohen”, afirma Sorina Burlacu, Director General Events - organizatorii evenimentului.

Compozitiile sale au fost interpretate de nume faimoase, fiecare “cover” fiind o incercare fascinanta de a intelege mai indeaproape muza-i enigmatica. De la “Suzanne” a lui Judy Collins la U2, REM, Sting, Nick Cave, Rufus Wainwright si Johnny Cash, cantecele lui Cohen au calatorit la fel de mult ca si autorul lor.

Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 17 iulie prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara. Preturile biletelor variaza in functie de categorie: 79 RON (in picioare, pe gazon), 119 RON (tribuna 2), 149 RON (tribuna 1), 249 RON (zona Premium), 349 RON (zona VIP – cu acces la bufet).

"In my secret life" live 2008